"Sakrisch guad"
Geschrieben am 23.10.2024 2024-10-23

Montag: | 18:00 - 24:00 Uhr |
Dienstag: | 18:00 - 24:00 Uhr |
Mittwoch: | 18:00 - 24:00 Uhr |
Donnerstag: | 18:00 - 24:00 Uhr |
Freitag: | 15:00 - 02:00 Uhr |
Samstag: | 15:00 - 02:00 Uhr |
Sonntag: | 10:00 - 23:00 Uhr |
"Das geht so gar nicht"
Geschrieben am 20.04.2017 2017-04-20

De ham zwar ois megliche, aber i hab ma heid de Kasspatzn mit am Beilongsalod gönnt. Dazua hods des beste Weißbier auf da ganzn Welt gem: Des Neiädinger Müllerbräu. De deftigen Spatzn do han sauguad und da Salod a, da Raner is jetzt ned grod jedermanns Sach, oba fia mi war des ganze Essn a Freid.
Ambiente: Des Drumherum ko si a seng lassn. A richtig urige oide Traditionswirtschaft wo ned steh bliem is, sondern scho a schaut dass si a jeder wohl fuid.
Kurzübersetzung für Münchner:
Suuperlecker.